Καταρρέει κάθε κατηγορία από τους μάρτυρες στη συνέχεια της δίκης – σκευωρίας κατά των Καλαϊτζίδη – Ματαράγκα. Ξαναδιακόπηκε η δίκη για τις 25/11

Η διακοπείσα (την 13/10) δίκη, μιά καραμπινάτη κρατική σκευωρία κατά των Καλαϊτζίδη – Ματαράγκα, συνεχίστηκε σήμερα στο Εφετείο Αθηνών, με την κατάθεση μαρτύρων κατηγορίας (ανάμεσά τους ένας καταστηματάρχης της περιοχής κι ένας νοσηλευτής του ΕΚΑΒ, καθώς ένας αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού που είδε τους δράστες να ανεβαίνουν τη Θεμιστοκλέους πεζοί προς την οδό Ερεσού).

Οι οποίοι όμως μάρτυρες, όλοι τους, δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τους δράστες της δολοφονίας, ούτε για τους κατηγορούμενους, πολύ περισσότερο να τους αναγνωρίσουν ως δράστες της εκτέλεσης ενός ναρκέμπορα των Εξαρχείων.

Ακολούθησαν στο δικαστήριο οι μάρτυρες υπεράσπισης, τους οποίους όμως η έδρα εμπόδιζε να αναπτύξουν το σκεπτικό τους. Γενικά η διαδικασία ακολούθησε γρήγορους ρυθμούς. Συνεχίστηκε με απολογίες των κατηγορουμένων και το μεσημέρι το δικαστήριο διέκοψε για τις 25/11.

 

https://new.infolibre.gr/2021/10/13/diki-kalaitzidi-mataragka-simera-i-sathrotita-toy-katigoritirioy-katepese-me-toys-protoys-martyres-kolafos-gia-tin-astynomia-oi-methodeyseis-tis-ekdili-i-kratiki-skeyoria/

Μοιραστείτε το άρθρο