Νεκρό και… αόρατο στα “αζήτητα” ένα 18χρονο παιδί από το Πακιστάν, που εργαζόταν ως διανομέας και σκοτώθηκε σε τροχαίο!

Ένας 18χρονος μετανάστης, χωρίς χαρτιά, ολομόναχος, χωρίς οικογένεια, ανασφάλιστος, που έβαζε τη ζωή του σε κίνδυνο για ένα μεροκάματο. Όλα τα παραπάνω ήταν ο διανομέας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καλλιθέα, το βράδυ της Κυριακής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newscenter.gr, ο διανομέας ο οποίος σκοτώθηκε στην διασταύρωση “καρμανιόλα” της Καλλιθέας, ήταν ένα 18χρονο παιδί από το Πακιστάν και εργαζόταν σε κατάστημα εστίασης στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά το συμβάν ο κόσμος άρχισε να αναζητά συγγενείς και φίλους του 18χρονου μετανάστη ώστε να ενημερωθούν για το συμβάν. Δεν υπήρχε κανείς όπως και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τον αναζητήσει. Ούτε ακόμα και από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν!
Λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομική έρευνα για το συμβάν θα προέκυπτε ότι ο 18χρονος Πακιστανός στην Ελλάδα δεν είχε ούτε γονείς, ούτε συγγενείς. Εργαζόταν ανασφάλιστος, ενώ δεν είχε ούτε χαρτιά.
Η σκοτεινή ιστορία της εκμετάλλευσης, του καπιταλισμού και μιας κοινωνίας σε αποσύνθεση. Ο άτυχος νέος είναι ένας από τους χιλιάδες «αόρατους» εργάτες που βάζουν την ζωή τους σε κίνδυνο για ένα μεροκάματο στην Ελλάδα του 2021.
Μοιραστείτε το άρθρο