Εκατοντάδες αγωνιστ(ρι)ές έδωσαν δυναμικό παρόν στη αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στη Θεσσαλονίκη ενάντια στο κάλεσμα φασιστών στο Λευκό Πύργο

Παρά την κακοκαιρία αντιφασίστριες και αντιφασίστες συγκεντρώθηκαν στη συμβολή Τσιμισκή με Γούναρη δίνοντας δυναμικό παρόν και δείχνοντας στους φασίστες του ιερού λόχου που καλούν σε συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο, ότι δεν θα υπάρχει σπιθαμή χώρου για να αναπτύξουν τις δράσεις τους.

Στην πόλη που έχει πληρώσει βαρύ τίμημα στον ναζισμό δεν χωρούν φασίστες!

Σήμερα στη Θεσσαλονίκη οι φασίστες θέλουν να βγουν απο τα λαγούμια τους και να κάνουν δημόσια εμφάνιση στους δρόμους της πόλης. Το μαχητικό αντιφασιστικό κίνημα του δρόμου, δίνει για μια ακόμη φορά το παρόν στη πρώτη γραμμή ώστε να μην αφήσει σπιθαμή γης ελεύθερη στους εχθρούς της ελευθερίας. Πλήθος αγωνιστ(ρι)ών βρίσκεται σε ετοιμότητα αποφασισμένοι/ες να εμποδίσουν πιθανή απόπειρα πορείας στους δρόμους της πόλης από τις οργανωμένες νεοναζιστικές ομάδες.

Αναμετάδοση της συγκέντρωσης από 1431ΑΜ

19:15 Ξεκινάει πορεία προς τα δυτικά.

19:30 Η πορεία ανεβαίνει στο ύψος της Αγίας Σοφίας από την Τσιμισκή, στην παραλιακή κάνουν πορεία φασίστες του ιερού λόχου με πολύ μικρή συμμετοχή.

19:40 Κατεύθυνση προς το σημείο εκκίνησης.

19:45 Λήξη της πορείας στην πλατεία Ναυαρίνου.

 

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ / ΒΙΝΤΕΟ


Μοιραστείτε το άρθρο