Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, Τρίτη 5/10 8:30, για την εκδίκαση της αγωγής από το πατσατζίδικο «Τσαρούχας» εναντίον απολυμένων εργαζομένων

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης καλεί η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων την Τρίτη 5/10 στις 8:30 το πρωί, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της αγωγής από το πατσατζίδικο «Τσαρούχας» εναντίον των διανομέων που απέλυσε, ζητώντας από αυτούς 800.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση. Μετά από έναν μακροχρόνιο αγώνα των εργαζομένων και της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων, κατά τον οποίο όλες οι δικαστικές αποφάσεις δικαίωσαν τους απολυμένους, η εργοδοσία προχώρησε σε αυτή την εξωφρενική κίνηση στην προσπάθειά της να φιμώσει τις φωνές τους και να υποβαθμίσει τα δίκαια αιτήματά τους.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζει να προκαλεί το πατσατζίδικο «Τσαρούχας»!  Ζητάει με αγωγή συνολικά  800.000 ευρώ από διανομείς που απέλυσε! Η προσπάθεια φίμωσης των εργαζομένων και της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων δε θα περάσει! 

Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης, σωματεία, συλλογικότητες να συμμετέχουν μαζικά στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας:  

Τρίτη 5 Οκτωβρίου στις 8:30 πμ στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσς/νίκης, για την εκδίκαση της αγωγής από το πατσατζίδικο «Τσαρούχας».

1. Ενώ όλες οι δικαστικές αποφάσεις έως τώρα είναι υπέρ των απολυμένων εργαζομένων και κατά του εργοδότη επιβάλλοντας του να πληρώσει 30.000 ευρώ σε δεδουλευμένα.  

2.Ενώ  οι αποφάσεις από το ΙΚΑ αναγνωρίζουν ότι το πατσατζίδικο «Τσαρούχα»  και είχε ανασφάλιστους για συγκεκριμένο διάστημα συναδέλφους μας και την υπόλοιπη περίοδο δεν εκπλήρωνε πλήρως  τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.  

Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να φιμώσουν τους εργαζόμενους που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, το Συνδικάτο μας και συνολικά το συνδικαλισμό.  Κι όλα αυτά ενώ λίγες μέρες πριν όλη η κοινωνία στήριξε με κάθε τρόπο τον δίκαιο και νικηφόρο όπως εξελίχτηκε, αγώνα των διανομέων της efood.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι ο εργοδότης να λύσει το πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε: 

· Να παρθούν πίσω οι άκυρες και καταχρηστικές απολύσεις των συναδέλφων! 

· Να παρθεί πίσω η αγωγή με την οποία ζητάει 800.000€ από 4 διανομείς! 

 Δεν Θα ζήσουμε σαν δούλοι! ο αγώνας συνεχίζεται…

                   
Επιτροπή Αγώνα Διανομέων 
Facebook: Επιτροπή Αγώνα Διανομέων: www.facebook.com/epitropiagonadianomeon,             
Στοιχεία Επικοινωνίας :Τηλ: 6982268508 , dianomeisthess.blogspot.gr
Μοιραστείτε το άρθρο